Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Sofie - 13 mars 2012 18:30



Öresundståg ankommer strax till spår fyra, med destination och klockaslag ropas det ut i högtalarna!
Människorna på perrongen närmar sig spåret och det gnisslande ljudet börjar anans just i samma ögonblick som man ser nosen på tåget sticka fram bakom kröken. När tåget väl stannat är alla lika angelägna om att ställa sig främst och närmst dörrarna för att komma på tåget så snabbt som möjligt för att få bästa platsen (: det är klart alla vill ju sitta!
MEN det underlättar verkligen om man LÅTer de passagerare som ska GÅ av först innan man själv trycker sig in och börjar trängas, då blir det ju bara kotvstoppning :P Vad är det som gör att vissa människor promt ska tränga sig förbi och är så giriga?! 

Hahha dagens i-lands problem kanske och jag kan inte längre bli frustrerad över det utan tycker snarare att det är skrattretande att se dessa illrar som bara ska smita in och sen höra dessa suckar från de som ska gå av tåget. Trängas är faktiskt nåt som på alla vis skapar till irrittation och frustration! En vardagssak att störa sig på till en början som så småningom inte ägnas en tanke för att man bli van.


  
Ovido - Quiz & Flashcards