Alla inlägg under september 2010

Av Sofie - 16 september 2010 00:02

Det funkade att mms blogga (: skoj!

Men nått som är ännu viktigare är att MALMÖ VANN :D:D mot HIF idag på swedbank stadion med 2 - 0! YEEES! 
Det var verkligen en spännande och aktiv match från början till slut!
Sånna här stunder kan man ju bara inte låta bli att älska fotboll ^^,

Guldet ska hem, guldet ska hem, guldet ska hem till MALMÖ IGEN :D 

Av Sofie - 15 september 2010 23:58

Provar att mms blogga :)

 
Av Sofie - 15 september 2010 13:48

Var ute på en härlig jogginrunda i morse (: Det är så där lagom varmt att springa nu den här årstiden och på morgonen, lite svalare och friskare!
Men hade tyvärr inte så mycket tålamod med mitt headset, hade hoppats på att kunna lyssna lite på musik men efter att uttaget till luren åkt ut tre gånger och hörlurarna lossnat tusen så åkte det av och ner i fickan :P
Ikväll är det skånederby :D HIF - MFF! Längtar verkligen efter att se matchen, spännande. Ska försöka hinna plantera mina fina blommor på ballkongen som jag köote igår innan jag sätter mig i soffan ^^

"jag hade sant" citat från en flicka som hade rätt (:

Av Sofie - 14 september 2010 12:57

Jag fixade  klart och gjorde det som jag skulle gjort för längesen (: och nu känns det verkligen bra att jag gjort det! Så nu är det bara att vänta och se vad som händer.
Wish me luck

Av Sofie - 14 september 2010 06:30

Uppe med tuppen halv fem i morse (: tog en promenad i regnet och när jag senare gick till bussen regnade det ännu mer! Så länge man kan hålla sig torr bekommer det inte mig så mycket att det regnar, lite mysigt på sätt och vis!
Men att håret fastnar i paraplyet och strumporna blir blöta är inget vidare.. Varma trumpor, stövlar, lite vantar och en mössa - JA TACK :D
Det bästa med att börja tidigt är att jag slutar kvart i två ^^

Av Sofie - 13 september 2010 19:28

VI har varit riktigt husliga nu ikväll (: Sprang en runda (omväg) hem till mamma och hämtade cykeln, duscha, laga mat med älsk samtidigt som a dammsuga och jag diska ^^ flitigt!
Så nu sitter vi i soffan färdiga att bara titta på tv, njuta av kvällen (: och mumsa lite ananaspaj! Och efter det ska jag faktiskt gå och lägga mig!

Av Sofie - 13 september 2010 13:27

Tiden går himla fort så inte behöver man gräva ner sig inte bara för att det är måndag inte ^^ Dagen rullar på i sitt vanliga lilla lugn och jag slutar fyra och sen ska jag springa lite grann (:
Har otroligt svårt att komma upp på måndagmorgonen :S men inatt har jag sovit jätte tråk dåligt så det var inte särskilt svårt idag, antagligen för att jag inte somnat riktigt hårt på hela natten! Och jag ska verkligen skärpa mig med att ställa klockan lite tidigare och bestämma mig för att gå upp så jag inte behöver stressa så mycket, skönare att ta det lite mer lungt!

Ha en bra dag!

Av Sofie - 12 september 2010 21:24

Jaa det tar nog sin lilla tid innan jag har lärt mig och förstått mig på alla funktioner och grejs här (: Men det ska nog gå bra!
Behöver bara lite tid och så småningom sätter det sig nog.
Nu har jag äntligen fått äta mina bakade potäter som tog en evighet så nu ska jag mysa lite med älsk i soffan innan det är dags att sova!
Och enligt älsk så går det ingen nöd på mig för jag har ALLT jag behöver och det har jag, det har han rätt i :D men inte det han syftar på ( att mobil, blogg och fb är det enda jag behöver) behöver älsk många tusen mer än det!!
Älskar dig hjärtat, det vet du <3

Ovido - Quiz & Flashcards