Alla inlägg under oktober 2010

Av Sofie - 17 oktober 2010 19:15

   En söndag i soffan (:
Älskling väckte mig i morse när han tyckte att jag sovit alldeles för länge (: Gick upp, ganska trött fortfarnde för jag hade inte fått sovit så mycket pga av min snuviga näsa! FIxade lite och åt frukost tsm, satte mig vid datorn med tips från älsk om att ta reda på en hel del information som kan vara bra att veta! Det är tur att jag har dig som håller mig i örat så jag inte bara bloggar hela tiden :P Fick reda på en massa nyttigt och känner mig riktigt nöjd med mitt jobb!
Älsk kom hem sen efter att ha varit på fotboll och då satte vi igång att laga egna chilhamburgare ^^ mums! Kände mig rätt matt av att bara ha suttit vid datorn hela dagen, men det tar väl på krafterna det med (:

Av Sofie - 17 oktober 2010 14:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sofie - 16 oktober 2010 20:09

Yif - Vaif 0-1 :D       I morse var jag uppe redan vid nio (: för att göra mig ordning och sen cykla till "Christels hudvård" för att bli sminkad och få lite tips och välja några produkter för mitt presentkort! Det blev ett "pensel-set" - med rougeborste, applikator o lite sånt, en ögon makeup-remover, en handkräm och en ögonpenna :D Det var de grejer som jag behövde mest i sminkväg så det blev toppenbra! Cyklade snabbt hem till mamma och hämtade vinterjackan och sen hemom innan jag o älsk gick iväg för att åka med Vaifa bussen till Ystad och se den avgörande kval matchen :) det var vääldigt kallt men det kunde det vara värt för Vaif VANN :D weii!



Traskade till Ica när vi kom hem och nu är jag proppmätt och mycket nöjd efter en fantastiskt god middag som älsk lagade ^^ muums!
Nu ska jag fixa lite med mina bilder och sen ska jag bara mysa i soffan med älsk resten av kvällen! Dansbandskampen kanske :)

Av Sofie - 16 oktober 2010 16:45

   Jag var på strålande humör igår och kände mig så pigg och tyckte att det var så skönt att ha fått komma igång med träningen och så igen men tjii fick jag.. :/ För när jag efter jobbet hade handlat sushi till mig och älsk och kommit hem med det och skulle sätta oss och äta så kände jag mig lite täppt i näsan - av kylan tänkte jag (: Vi hade en mysig kväll framför tvn som, somvanligt slutade med att vi somnade innan utröstningen på Idol ^^ nästäppan ville inte riktigt släppa på hela kvällen och natten har varit hemsk - blää! Har vaknat flera gånger av att näsan rinner och att jag inte fått luft så idag är jag lika trött igen :P blää på det, nu får jag vänta ytterligare innan jag kan springa nästa gång för att springa med en täppt näsa känns inte lockande!


tänker så det knakar!

Av Sofie - 15 oktober 2010 12:59

Det känns som en mycket bra dag idag (: jag hade lite svårt att komma upp i morse men det är väl den där hösttröttheten men nu känner jag mig inte alls trött ^^ Kom att tänka på igår att jag har ju fax inte sprungit på över en vecka fram tills igår, pga hosta o lite annat, så det kan ju vara en stor anledning till att jag känner mig tröttare än vanligt men igår blev det äntligen en liten joggintur med Jenny i två etapper (: så nu ser jag framemot fler!
Och idag är det ju fredag, minsann och da´:D har haft fotografen på besök på jobbet :P alltid lika spännande, gick fantastiskt bra! Och när jag slutat kl 16 idag ska jag åka inom stan och handla med SUSHI hem till älsk och mig :D mumsig fredagsmat och fredagsmys - gillas!

Av Sofie - 14 oktober 2010 13:50

Jag hann inte med några bilder igår (: tänkte att jag skulle hinna lägga upp lite bilder här från den senaste tiden men idag är det fullrulle med så då hinner jag inte heller :P Ska jobba klart först, springa med Jenny, passa Marcus och sen är det dans ikväll (: Det känns som att det var längesen jag dansa eftersom jag inte var där förra gången så det ska bli skojigt!
Känns verkligen som att hösten har kommit nära inpå nu, har kännt mig så trött denna veckan och verkligen haft svårt för att komma upp. Förhoppningsvis kommer jag väl in i höstens lite tröttare och mörkare rutiner så småningom ^^ tycker ju att hösten är så mysig!




Av Sofie - 13 oktober 2010 13:58

Igår var jag snabbt hemma om och duscha och sen cykla jag till frisören Malin och blev fin i håret (: vände luggen på andra hållet, så hoppas det blir bättre och inte så mycket ivägen som den var innan! Klantigt nog så glömde jag kortet hemma :/ så älsk får fixa och betala idag, haha :P smart sätt att göra det billigt för sig!
Efter klippningnen tog jag bussen tillbaka till jobbet för att ha möte som slutade halv åtta! Så det blev en lång dag innan jag väl kom hem och slog mig ner i soffan med älsk och en kopp varm choklad med grädde ^^ mums! Och Idag blir också en lite längre dag för jag har stängning så jag slutar inte förrän 18! Sen ska jag bara vara hemma ikväll och försöka fixa med lite bilder (: Och nu är elementet på så det är inte lika kallt längre ^^

Fick mig en tanke att fundera över! "Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv"

Av Sofie - 13 oktober 2010 13:53
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards