Alla inlägg under oktober 2010

Av Sofie - 12 oktober 2010 11:30

Idag eller ja alla dagar i veckan här på jobbet känner jag mig alltid som en papegoja så här vid lunch tid :P prova kissa, dra ner byxorna, sätt dig, kissa, torka dig, upp med brallorna, tvätta dig, ta lite tvål, torka händerna.. har du kissat? har du tvättat dig? Att inte barnen tröttnar på att höra det och gör vad dom ska ist ^^ Det är väl antagligen så att det blir inte lika tjatigt för dom eftersom att varje barn bara hör det en gång (: men det börjar rulla på rätt bra det där, så det lönar väl sig i längden att vara papegojjig ett tag i början :P 

Det är som roligast när man får kommentarer som: "Det är inte jag som bestämmer när jag ska kissa, det är kisset som gör det! Och då kan inte du heller bestämma det!" xD Söting!

Av Sofie - 11 oktober 2010 12:59

Vilket fantastiskt höstväder det är idag! Var uppe tidigt och tog en promenad i morse (: härligt, hostan är nästan borta och det är verkligen uppfriskande med frisk luft på morgonen! Tycker verkligen om sådana här höstdagar (: o vi som har varit inne hela förmiddagen.. fy skam, får skynda mig att rasta klart så jag hinner vara ute nått innan mellanmålet (: Och nu är det måndag igen och helgen har varit precis så lugn och bra som en helg ska vara!  På måndagar brukar jag passa barnen men idag ska jag åka till Malmö ist och se U21 matchen mellan Sverige och Schwiets (hur stavas det eg?! :P) Skoj ska det bli iaf och det var längesen jag såg en match! Massa kläder på för annars blir det nog kallt (:

nu är teet och rasten slut så nu ska jag ut i solen!

Av Sofie - 10 oktober 2010 18:00

 Idag hade jag ett litet födelsedagsfika för mig hemma med familjen (: Jag bjöd på lite nybakat bröd som jag bakade på förmiddagen och efter det lite vanlig kladdkaka och vit kladdkaka! Det var en riktigt mysig eftermiddag!
Fick jättefina presenter, precis det jag hade önskat mig :D TACK så jättemycket, jag är verkligen jättenöjd och kommer få mycket användning av allt!

 

Av Sofie - 8 oktober 2010 23:15

I fredags mötte jag älsk hos frisören - gick dit och checkade så att inte allt hår skulle åka av, men jag har frisören på min sida så det är inget att oroa sig för :P Älskling blev lika snygg som alltid iaf :D Hade en mysig kväll hemma i soffan framför Idol och somnade lagom tills det var slut :P varför är man alltid som tröttast på fredagar?! Det är väl för att man jobbat en hel vecka och haft en massa att göra, men det är synd för det är ju då man har chans att vara uppe så länge man vill utan att behöva gå upp tidigt (:

Av Sofie - 8 oktober 2010 13:12

Nämen, så var det fredag igen (: det är ju himlans vad veckorna springer iväg! Och att jag aldrig slutar att förvånas över det :P För en vecka sen satt jag här på min rast fylld av förväntningar inför en helhelg med älsk på hotell och bli firad och det känns inte alls som att det var en vecka sen! Frågade älsk om vi ska ha en lika mysig fredagskväll ikväll som för en vecka sen då svarade han att det tyckte han blev för dyrt om vi skulle hotella igen med champange o allt ^^ hihi! Så det blir en mysighemma kväll idag också med tv tittande och mys - toppen, tycker både jag och magen! Resten av helgen är ganska öppen (: och ett litet kalas för mig på söndag efter dansuppvisningen!

Trevlig helg!

Av Sofie - 7 oktober 2010 13:36

Hade en mysig och lugn kväll med älsk igår (: även om den blev rätt kort, slutade inte förrän 18 men kunde åka med A som var i lund! Vi åt det sista av den stoora lasagnen som vi lagade i tisdags och sen somnade jag i soffan lagom tills bonde söker fru var slut! Fick en massa ont i magen på kvällen :/ o har inte sovit särskilt gott i natt men bestämde mig för att jobba iaf, känner mig pigg i övrigt (: men det gör hemskt ont emellanåt! Får väl se hur kvällen blir, känner mest för att lägga mig ner, krypa ihop och bara vila!

Nu har jag ringt ett litet samtal och fått lite mer information så nu ska nästa steg tas, förhoppningsvis så svänger min väg till våren!

Av Sofie - 6 oktober 2010 13:43

Allt bara rullar på (: det har varit fullrulle som vanligt igen efter att vi kom hem från en otroligt mysig och härlig helg på hotellet och i måndags längtade jag bara tillbaka ^^ jobbar, passat barn, besökt mamma ledig kollega, handlat och lite till har stått på schemat hittills dagarna i denna veckan!
Har fått nån tråkig hostförkylning över mig med huvudvärk :/ inte toppen precis- Egentligen är det bättre och bli rejält sjuk några dagar ist för att gå på halvfart en vecka - drygt! Men men det är bara en världslig sak som karlssom säger :P o det går väl över snart! Så Underbara älskling har än en gång fått visa sitt tappra tålamod och uthållighet av min trötthet och mitt gnäll! Beundrar och uppskattar verkligen att du gör det och samtidigt får det mig att tänka efter att jag borde vara snällare och visa mer omtanke mot dig ist för att lägga fokus på gnäll!
Känns skönt att jag efter stängningen idag så väntar en lugn hemmakväll med älsk (: ska försöka tänka mer positivt, trots trötthet och hosta ^^

Av Sofie - 2 oktober 2010 23:59

Jag barnsligt förtjust i att fylla år o tycker det är lika kul varje år ^^ fråga mig inte varför för det kan jag inte riktigt svara på! Jag har haft en fantastisk födelsedag tsm med älsk - mysigt, lugnt, roligt o mycket av otroligt god mat :) det kunde inte bli bättre! Tack alla söta för fina gratulationer :D jag längtar redan till nästa år :p är jättenöjd med min dag, tack älskling för att du finns o gjort MIN dag oförglömlig o strålande <3

 
Ovido - Quiz & Flashcards