Alla inlägg under november 2010

Av Sofie - 2 november 2010 21:21

GIck in en snabbsväng till stan efter jobbet idag. Var ritkigt effektiv tyckte jag och behövde dessutom inte stå och vänta på bussen (: allt gick så smidigt och enkelt! Resten av kvällen har jag varit barnvakt till Marcus som sa när vi satt i soffan "det känns som myskväll ikväll" så vi bestämde oss för att det var det också ^^ Marcus blev precis hämtad så nu ska jag bara borsta tänderna i två minuter med den nya el-tandborsten och sen slänga mig i bingen! Veckan är fullspäckad för att hinna med allt så jag försöker samla så mycket sömn jag bara kan (: och längtar tills jag vaknar i morgonbitti av att älsk kommer och lägger sig för att sova en stund med mig innan det är dags för mig att gå upp <3 du är guld!

Idag skrev och lämnade jag in papperna!

Av Sofie - 1 november 2010 21:29

Tänk att det är den första november idag!

Jag började min första november dag det här året med att krama älsk och när jag väl tagit mig upp ur sängen tog jag en joggingrunda i mörkret (: Uppiggande start på dagen!  I all hast glömde jag mobilen hemma i morse :P men trots det har dagen fungerat mycket bra, annars brukar jag tycka att det känns lite konstigt utan teleluren - framförallt med klockan! Idag kändes det nästan bara skönt och avslappnat att inte ha den (: det enda kruxet är ju det där med klockan men det går ju alltid att fråga nån vänlig!

Jag har också skrivit ut en mycket avgörande blankett idag som ska fyllas i imorgon och även plockat bort en liten prick under ögat idag :/ ajaj, vad ont det gjorde!

Ovido - Quiz & Flashcards