Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Sofie - 7 maj 2011 20:30

Eftersom att vi klantigt nog råkade glömma kvar toalett och hushållspapper i affären när vi hade handlat så tog jag tag i att lösa saken när jag kom hem från vombsjön :) samlade ihop alla våra pantflaskor som i vilket fall som helst skulle pantas, lastade de fem stora kassarna på cykeln och gav mig av ner till ICA för att panta :P


 

För pengarna från panten handlade jag sen toa och hushållspapper och fick dessutom en hundring extra med mig hem :D Vad gör man inte när man är pank!


Efter min pantning bakade jag lite bröd på filen som snart är gammal och tog en promenad i skogen medans brödet bakades i ugnen och jag väntade på älsk! Så när jag kom hem igen var älsk hemma  och brödet nästan klart (:


Lagade god mat tillsammans och hade en härligt lugn kväll hemma

Av Sofie - 7 maj 2011 16:30

Lördag med lite sovmorgon (: Det är väl en självklarhet med lite sovmorgon på helgen? ^^ hihi! Vaknade visserligen av älsks klocka men när den ringer vid 10 så räknas det ändå som sovmorgon!


 

Efter frukosten packade jag ihop lite choklad och gjorde mig klar, gick till bussen och blev hämtad av Jenny halvvägs till vombsjön :D där vi till en början slog oss ner med solstolarna i värsta myggmolnet :S men hittade sedan en bra plats med mindre kryp där vi tog en kopp kaffe, solade oss och snackade en hel massa ända till eftermiddagen (: Trevligt trevligt!

Ovido - Quiz & Flashcards