Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Sofie - 8 maj 2011 20:38

Ännu en liten sovmorgon även denna dag (:


Igår morse gjorde jag egen musli så i morse smakade jag på den till frukost ^^ gott! Och smsade sen Nina som var snabb som blixten och kom hit för att ta en promenad :D Det blev en låång promenad i skogen, vid fälten och i byn (: Det är så himla vackert och fint med den härligt gröna färgen i skogen just nu, fälten som börjar bli både gröna och gula och ger lång utsikt (: såå fint! Avslutade promenaden med lite mango vid mitt köksbord!!


 

Fixade lite här hemma och gjorde mig klar innan älsk kom hem och åkte sen med till lund för att se LBKs herrar vinna :) Blåsigt värre, men strålande sol, underhållande fotboll, en glass och bäst av allt umgänge med älsk!


Nu har vi precis ätit en god söndagsmiddag som älsk fixade till (: Och nu var min plan att få till en uppdatering av alla dagar som har flutit förbi den här veckan och tiden sedan jag kom hem från frankrike! Känner att jag så gärna vill skriva om det som hänt och vill inte vänta längre men det händer så mycket roliga saker så jag varken vill eller hinner sitta här. Och nu är jag alldeles för trött och stressad så det får vänta ytterligare så ska jag försöka komma ner i varv innan det är dags att sova (:


Sov gott

Ovido - Quiz & Flashcards