Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Sofie - 22 maj 2011 22:23

Vaknade ännu tidigare idag :P klockan fem i morse och inte en chans att jag skulle gå upp vid den tiden en söndag! Så jag somnade om och vaknade igen vid elva (:

En hemmabakad macka med brieost till frukost :D
Och allra godaste är brieost och jordgubbssylt tillsammans - favorit!!

Ägnade sen en lång stund efter frukosten åt att torka kaffesump från golv, tröskel och matta :/ suck! Hur lyckas man riva i sönder ett använt filter med sump och få det överallt!

Promenerade med älsk och körde till Lund och tillbaka igen (: när jag lämnat bilen traskade jag bort till fotbollsplanen och sprang intervaller, runt, runt, runt ;P haha! Kändes hur bra som helst och helt slut sen! Luncha framför tvn och bara slappa :D och eftersom att vi inte skulle äta förrän efter tio så tog jag lite godis innan maten ist för efter ^^ hihi!

Såg lite tv men blev rastlös efter ett tag så då satte jag igång att dansa och diska lite (: Tills jag blev lite trött och hamnade i soffan igen med sällskap av åskan! Mysigt att bara krypa ner under filten i åskmörkret och se tv!

Nu har jag precis slängt hemmalagade fetaostpizzan i ugnen och ska fixa lite sallad, älskling är hemma så snart blir det mat och sovdags (:

Av Sofie - 22 maj 2011 21:30

Godast av godis och alltid lika gott är CHOKLAD!!

En av mina favoriter är:

 

Ovido - Quiz & Flashcards