Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Sofie - 15 maj 2011 22:15

Igår var det verkligen min egen dag! Min hemma dag tillsammans med bara mig (:

Jag hade inget alls planerat igår och kände inte heller för att planera särskilt mycket så jag gjorde som jag brukar göra när jag tycker att det är skönt att bara vara hemma - låter tiden gå, försvinner i tankar, pysslar och donar med det som jag känner att jag vill göra just där och då!

Och igår var en sån dag :) en av mina dagar! Älsk åkte hemifrån direkt när vi vaknat så jag bestämde mig för att bara vara och låta dagen flyta, utan klocka, telefon och inga måsten!

Jag fick tagit det lungt med muisk och tv, röjt och fixat i både klädkammare och tvättstuga och promenerat en bit i regnet! Jag var på väg att ge mig ut när som det just börja ösa ner, jag väntade ett slag och när det slutat kom jag iväg en liten bit ner mot skogen och där hördes det då ett åskdån - livrädd som jag är sprang jag hem igen och tog en paus innan jag gick ut igen (: Den sista gången trodde jag att jag hade tur men lagom mitt inne i skogen ca en kvart hemifrån öppnade sig himlen igen :P men lika glad för det var jag för nu fick jag min promenad iaf!!

En pizzasugen älsk handlade mat till oss på kvällen och lite gottis ^^ Ett mysigt avslut på dagen tsm med älsk, godis och hockey!

Ovido - Quiz & Flashcards