Alla inlägg under februari 2012

Av Sofie - 5 februari 2012 15:45

Fridfulla vinterdagar. Snötäckta markytor. Friskt bitande kyla. Lugna stunder. Varma ljuslågor.
Uppror och stillhet.

Härliga hemma dagar, i lugn och ro! Det var verkligen inget måste och inget tvunget, men det var precis vad jag behövde just nu. Det är mycket runt omkring och överallt, inuti och utanpå som sker och tillsammans med tiden så går allting väldigt fort. Då är det skönt att bara vara, bara vara hemma och släppa allt - bara vara jag!  (:

  

Av Sofie - 4 februari 2012 13:15

En helg - tre mössor :P
Supermys att sticka, och framförallt nu när det är så kallt. Då sitter man ändå inne och när man väl ska gå ut kan man få användning av det man stickat ^^ Här är mössa nummer ett, eget påhitt med egen design!



Efter att jag blivit både klar och nöjd med denna så gick mamma och jag på en lördagspromenad i byn och införskaffade bland annat lite mer och fler nystan så sen stickade en blå mössa till mamma och en likadan som denna men med rött istället för grått (:

    

Av Sofie - 3 februari 2012 17:14

Klippning idag :) Verkligen på tiden!

Jag är himla glad, för mitt hår har lyckats växa en bra bit den senaste tiden (: Så egentligen ville jag inte klippa det, men klipps det inte så växer det inte mycket mer heller, så nu fick det vara dags! Känns riktigt bra :) har lagt lite toning också, så lite ny nästan röd-orange färg till den vinterbleka hyn!

 

Av Sofie - 2 februari 2012 21:45

Det tar bannemej på krafterna att åka till Krisitanstad fyra dagar på en och samma vecka! Torsdag - med seminarium på förmiddagen och föreläsning om Region Skåne på eftermiddagen, fram till fyra  (: Jag säger som jag brukar säga; alltid lika givande ^^ I morgon är det hemstudiedag (: skönt!


Ser verkligen framemot att ha en dag hemma denna veckan efter allt resande, alla föreläsningar och allt annat. Det är på många sätt bra att ha två timmars resväg dit och sen hem, för jag har verkligen hunnit med och fått gjort mycket den här veckan (: Läst en himla massa, både det ena och det andra, mycket är klart så jag känner mig rätt nöjd!


Årsmöte med dansen ikväll :) Allra roligast att komma dit och träffa alla! Ser framemot ännu en termin med tornabygdens folkdanslag som i år faktiskt fyller hela 60 år :D Här är min sammanfattning av mötet:


 


Av Sofie - 1 februari 2012 20:27

Idag är det minsann redan onsdag och det är redan februari!

Det är verkligen mycket skola nu, känns det som!
Än så länge så känns det inte som att det är så mycket som ska göras men det är mycket tid som går åt till skolan för tillfället. Hela denna veckan går vi måndag - torsdag, inte särskilt långa dagar egenligen men med inräknad restid så blir det betydligt mer. Och jag tycker att jag hinner läsa en hel del på tåg och buss så det gör väl också att dagarna fylls av en massa studier :P det är ju intressant och det väger ju upp mycket!

Både idag har jag bara gjort ett ärende på vägen hem och sen hunnit hem, ätit middag och gjort nåt litet som ska göras och sen är det plötsligt kväll, mycket kväll och då är det rätt skönt att sitta ner, ta det lungt en liten stund innan det är dags att krypa ner innan klockan ringer klockan fem igen :)

Denna kvällen spenderas absolut framför tv:n - mästerkocken såklart :D

Ovido - Quiz & Flashcards