Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Sofie - 7 juli 2011 20:30

Fixade klart och bäddade den nya sängen (: Gick bort till Lisa och fikade lite innan vi åkte vidare till Hörby marknad! Jag gillar verkligen marknader och tycker att det är superskoj och mysigt att bara gå och titta, lukta och smaka ^^

 


Vädret var inte det bästa på förmiddagen men sen under dagen blev det bara varmare och varmare :) Och det blir ju bästa marknadskänslan om solen skiner! Vi traskade runt i alla gångarna och tittade på allt möjligt från skor och fryspåsar till vildsvinständer och smycken :P en salig bladning av grejer! Och massa att lukta och smaka på, som brända mandlar, kola, doftljus, munkar och massa mer (:

Köpte lite engelsk konfektyr (: Jag älskar såna där fudge! Och de här var äkta engelska och de enda i sverige med många olika smaker. Jag och LIsa hade turen och fick provsmaka mycket innan vi väl handlade ^^ lite musliblandning och en potatisskalare fick jag okcså med mig hem!


 


En härlig markandsdag (: Efter att ha varit sugen på all mat på marknaden till att allt var slut när vi skulle handla så blev det ingen mat så det blev en mjukglass tsm med älsk när jag kom hem ^^

 

Av Sofie - 7 juli 2011 11:45

För ett antal veckor sedan beställdes det en ny säng till oss :D Och som jag har längtat och sett framemot att denna säng skulle komma och så IDAG ÄNTLIGEN blev den levererad till oss :D Wiie! Den är fantastiskt stor, hög, mjuk och jättefin!! Det är nästan så att man vill gå och lägga sig varenda gång man går förbi för att den ser så mjuk och gosig ut ;P haha! Det är superviktigt med en bra säng och den här känns verkligens om den bästa :D Jag älskar att sova och jag kommer nog tycka ännu mer om det nu mera!

Ovido - Quiz & Flashcards