Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Sofie - 13 juli 2011 23:00


 
Gott? Ja, faktiskt :P
Råkade säga till älsk att det kan passa alldeles utmärkt att ÄTA rött vin till räkor! Och det fick jag minsann äta upp ;P För älsk var snabb med att sätta en sked i glaset, haha!

Av Sofie - 13 juli 2011 22:47

Det har nästan kännts som en söndag idag! En sådan där lugn "vilodag" då dagen bara rullat på och det känns som att jag mest tagit det lungt. När jag tänker efter så har jag nog hunnit med en hel del ändå (:

Har bland annat satt upp nya gardiner som passa bättre till den nya sängen och fixat fast en hylla i duschen! Såna små enkla saker kan göra så stor skillnad, både till utseende och funktion (: Och varje lite förbättring är alltid positiv!

Simmade några kalla längder på badet i en nästintill tom bassäng (: och när jag kom hem åt vi jättegod rökt makrill till middag :D Älskar rökt fisk! Så jag hoppas verkligen att de säljs "rögad ål" på marknaden nu i veckan!

Av Sofie - 13 juli 2011 13:45



Torts att det såg ut som regn när jag klev ur sängen i morse så kände jag ändå för att ta mig en promenad! Och faktiskt, så är det nästan behagligare att morgonpromenera i lite friska vindar och drippdropp för då vaknar jag till lite mer (: Solen är ju helt klart det jag föredrar framför regn och uppiggande på ett helt sätt men gör promenaderna lite mysigare och långsammare. Och då tar det längre tid att vakna till!

Ovido - Quiz & Flashcards