Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Sofie - 16 juli 2011 22:30

Fixade en hel massa på förmiddagen (: Handlade lite här och var och eftersom jag var lite tankspridd så blev det lite väl mycket körande för att handla allt vi skulle ha :S typiskt, men men som tur var fick vi med oss allt och hann ändå. Fixade i ordning det mesta inför kvällen och sist men inte minst hämtade vi sushin!

Till kvällen hade vi bjudit hem några goda vänner för att umgås lite grann, ha trevligt och låta de smaka på sushi (: Eftersom att de aldrig smakat och sushi är nåt som vi tycker mycket om tyckte vi ABSOLUT att de skulle få smaka :D

     


Började med lite förtugg innan maten ifall sushin inte skulle falla i smaken så att ingen skulle behöva gå hungrig men det var ingen fara med det för de tyckte om det :D superskoj att våra vänner gilla det och att alla bitar blev uppätna :) Kändes verkligen lyckat och bra! Till efterrätt hade jag gjort en vit chokladglass med hallon som vi mumsade på lite senare (:



Hade en jättetrevlig kväll med fortsatt mycket prat (: och tiden hade plötsligt blivit ganska mycket utan att jag ens hunnit tänka på klockan en enda gång ^^ Tack kära ni för en trevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards