Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Sofie - 10 juli 2011 20:21

  Jag tycker om när livet bara är och det bara får lov att vara!


Tycker om att vakna i ganska hyfsad tid utan att ha ställt klockan (: Och det gjorde jag idag! Även om vi var hemma väldigt sent efter en mycket, mycket trevlig kväll och inte gick och la oss förrän vid fem tiden så kände jag mig pigg när jag vaknade vid elva :)


Och när jag såg att solen sken så bestämde jag mig för att sola en smula! Men efter en hel massa sol blev det väldigt varmt så jag gav mig av till badet och simmade några längder (: inte riktigt lika fridfullt att simma bland en massa plaskande barn mitt på eftermiddagen som att simma på morgonen :P men svalkande var det iaf!


Gjorde mig fixfärdig när jag kom hem och sen följde jag med älskling på fotboll :) Den här gången såg jag faktiskt mycket framemot att åka på fotboll, det är nämligen inte alla gånger som jag känner för att se fotboll även om jag ofta glädjs åt att titta när jag väl är där (: Och idag blev det en rolig match, det hände nått hela tiden och då är det lite extra skoj och spännande!


Låter denna ljumma sommar kväll lungt passera tillsammans med älskling och smakar på en ny cider ^^  

Av Sofie - 10 juli 2011 19:00

Jag vill verkligen varmt rekommendera Niroma praliner!
Det är fantastiskt goda egengjorda choklad praliner som en kvinna här i byn gör! Dom är av väldigt fin kvalitet och smakar utmärkt.

Pralinerna passar också otroligt bra att ge bort som present till nära och kära (: Och det var precis vad vi gjorde igår! Vi valde att ge en ask med olika sorters praliner till Helene i födelsedagspresent.

Man kan titta in på niroma.se för att läsa mer om företaget, om pralinerna och om ChocÅlatterian som hon har här i byn! Där finns dessutom mycket mer än bara praliner att välja och smaka på (:

 
Vi köpte två var också (: Man kan ju inte gå ifrån en ChocÅlatteria utan att ha själv smakat på pralinerna ^^ De här är mina val - Ekologisk naturell och blåbär!

Av Sofie - 10 juli 2011 18:30

GRATTIS!


Det är alltid lika skojigt att gå på fest :D och igår var det dags att med födelseddagsfest tillsammans med kära vänner för att fira världens underbaraste och snällaste Helene som nyss fyllt 30 :D

Lite mingel och små prat till en liten fördrink innan vi satte oss till bors och blev bjudna på grillat!! Finns det nåt godare på sommaren än grillat? :) Supergott!
Det blev en riktigt trevlig kväll som fortsatte med massa prat med alla, skratt, kladdkaka, sång, fotografering, gott att dricka óch till och med lite dans :P och ännu mera trevligt prat (: 

Ja, vi hade så trevligt att vi inte kunde slita oss förrän klockan var närmare fyra ;P Stort grattis än en gång och tack för en mycket trevlig kväll!!

Ovido - Quiz & Flashcards