Alla inlägg den 1 april 2011

Av Sofie - 1 april 2011 22:00

Det var lite förseningar med flyget som skulle ta mig till Kastrup men efter lite extra väntetid och mycket läsning så lyfte planet tillslut och tog mig till Kastrup och även denna gången hade jag mycket flyt med att trycka biljett och komma med ett tåg utan att vänta (: Och började min sverigeankomst med att ringa älsk ^^


Väl framme i Lund beställde jag lite Sushi som jag tog med mig hem och som vi lyxade på till kvällsmat! De har verkligen supergod sushi på Wasabi i Lund - rekomenderar dom starkt!


Älsk var snäll och hämtade mig vid bussen så jag slapp gå med väskan (: Och resten av hela fredagen var jag bara heemma :D Underbart! Så härligt att bara komma hem och vara hemma, ta det lungt, äta gott, hjälpas åt att fixa i ordning lite och framförallt att bara vara med älsk och känna känslan av att vara där - hemma!

Av Sofie - 1 april 2011 07:28

April, april din dumma sill!
Jag kan lura dig vart jag vill ;D

    

Av Sofie - 1 april 2011 07:17

Nu är väskan proppfull :P Har sist men inte minst försökt att trycka ner vinterjackan och lyckades otroligt nog! Så bra för då slipper jag ha den på mig (: Den ska bara med hem, precis som alla andra vinterkläder - skidbyxor, halsdukar, kängor osv. Det blir inte så värst tungt med allt det där men det tar en förskräcklig plats!

Om en stund åker jag till flygplatsen i Geneve och åker med easyjet till Kastrup och vidare hemåt :D Jag ser verkligen framemot en härlig helg hemma i skåne!
En helg med inte allt för mycket bestämt, utan alldeles precis lagom (: Lagom mycket för att kunna bara vara, ta det lungt och vara öppen för spontanitet!

Puss och kram <3  

Av Sofie - 1 april 2011 00:12

 


:D har precis avslutat ett samtal med underbaraste pappa, som varade i två och en halv timme! Vi har alltid så mycket att prata om och ibland lite för mycket så att det blir så här sent! Älskar att prata i telefon med mina föräldrar och är så oerhört glad att jag har dom så nära och dom betyder så mycket <3 vad skulle jag vara utan dom - ingenting!

Innan jag ringdre pappa så packade jag det sista och pratade jag med mamma en liten stund också (: Och en sväng med älsk, som till min stora förtjusning bestämde att vi ska äta sushi i morgon :D

Trots att klockan är mitt i natten och klockan ringer sex i morgon så ska jag faktsikt ta en kopp Latte Macchiato nu ^^ och därefter krypa ner i sängen och försöka att sova utan resfeber!

Sov sött!

Ovido - Quiz & Flashcards