Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Sofie - 5 februari 2011 21:16

Min tanke och min plan för dagen var att jag skulle sätta mig här vid burken och göra en uppdatering av den senaste veckan (: eftersom att jag inte har haft tillgång till internet så har det inte funnits möjlighet att blogga och skriva ner allt som händer och har hänt! På sätt och vis har det varit en avkoppling att inte behöva tänka på att jag dels vill eller ska sätta mig vid datorn för att skriva, surfa, svara, chatta och prata men det har också varit en frustration och en tomhet att inte ha kunnat göra det när jag själv velat. Det är lätt att man skapar sig ett beroende och ett måste att sitta vid datorn varje dag, att uppdatera och skriva av sig så på så vis har denna veckan gett mig en inblick att kunna koppla av och göra annat och andra saker som inte behöver förknippas med datorn! Tyvärr har jag verkligen saknat att framförallt inte kunna prata obegränsat och när som helst med mina nära och kära <3 och även att bara få skriva. Jag tycker verkligen om att bara slösa en massa ord och få ur mig allt - eller egentligen bara en liten del. Få ur mig de mest ytliga och lämna plats för de tankar som jag vill och behöver ha för mig själv!

Däremot har jag inte riktigt följt dagens planer (: jag hade ett mål att jag skulle ha fått klart en massa inlägg om vad som hänt den senaste veckan. Det har varit strålande solsken idag så jag kunde bara inte motstå att vara ute i det fina vädret istället för att sitta inne! Och att umgås och vara social är viktigare i stunden än att sitta insjunken här, uppdateringen har helt enkelt fått vänta lite till. Jag har hunnit med ett inlägg och roligast av allt - äntligen fått pratat med mamma och älsk på skype :D Det är jag himla glad över för den här veckan har faktiskt mot slutet kännts ganska ensam och långt borta med tanke på den lilla kontakt med de där hemma! Men nu börjar denna dagen gå mot sitt slut och jag känner inte alls för att skriva fler inlägg ikväll. Så jag ska istället se solsidan och ta tag i en mass-uppdatering en annan dag (:

Tjingeling pling och trevlig helg!

Av Sofie - 5 februari 2011 16:52

 Efter att jag varit hemma en hel, lång, underbar helg då jag varken hade tid eller framförallt inte vilja i att sitta vid datorn så fick jag inte skrivit om allt roligt som hände under helgen. Och det följt av en vecka utan internet och inte heller då kunnat skriva något så har jag nu gjort en REJÄL uppdatering för den senaste tiden :P

YES

Av Sofie - 5 februari 2011 11:15

ÄNTLIGEN FUNGERAR INTERNET OCH TELEFONEN :D

Ingen är gladare än jag! Utan internet och telefon i en hel vecka innebär att kontakten med de där hemma har varit mycket liten vilket är mycket tråkigt!
Att vara utan internet i en vecka, är det semester eller en plåga? :P
Jag har verkligen saknat att få prata, chatta och skriva med alla, att blogga, kunna kolla runder och kännt mig stressad över räkningar men nu ÄNTLIGEN FUNKAR DET!
Jag ska ge mig ut på en liten joggingrunda i det härliga skinande vårväder som kommit och sen ringa mamma :D och sätta mig här igen och antagligen förbli sittandes hela dagen ^^

Ovido - Quiz & Flashcards