Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Sofie - 19 februari 2011 22:45

Då var det minsann lördag (: och jag var tröttare än tröttast denna lördagsmorgon! Jag var urtrött på fredagskvällen, ville inget hellre än att sova, ont i huvudet och sa till både mamma och Älsk att jag inte orkade prata för jag var så trött. Men ändå så kunde jag inte somna och kände mig megatrött när jag vaknad :/ trist!

Men upp gick jag iaf (: Åt crossiant frukost, gjorde mig klar och gick tillbaka till mitt rum för att sätta mig vid datorn och ta itu med franskan! Ville försöka få gjort så mycket som möjligt i helgen så jag slipper stressa i veckan och framförallt slipper att ha massa "läxa" med mig hem när jag åker hem nästa helg! Längtar såå :D

Ägnade tråkigt nog större delen av dagen åt att plugga. Det är ju kul på sätt och vis för jag känner att jag lär mig en massa och kan (iaf i skrift) det som jag ska kunna (: Skypade med mamma och för första gången med Lisa :D Kul och bra med lite avbrott i studierna så man får tänka lite på annat (:

På eftermiddagen åkte jag iväg en stund med Ingrid till Cavannes - köpcentret som ligger i närheten! (: På hemvägen körde vi igenom små söta, gemytliga Schweistsiska byar! Jag tycker husen är så fina och det är så sött att de ligger alldeles huller om buller!

Åt mat tillsammans med barnen, marängswiss till efterrätt och stoppade om barnen i deras sängar (: Pluggade en hel del till och skypade lite!

Kort sagt min lördag bestod mest av franska (:

Ovido - Quiz & Flashcards