Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Sofie - 9 februari 2011 23:15

På onsdagarna är barnen ledig från skolan så igår kom det en liten söt pojke och knackade på dörren och ropade Fuffi ^^ Vi såg lite film medans vi mornade oss och väntade på att flickan också skulle vakna! Hade en lugn och härlig förmiddag och frukost tillsammans, gjorde oss klara och körde sen iväg för att lämna flickan på dansen (: medans hon dansade så tog vi en promenad i stan i den varma vårsolen! När vi sen kom hem var det lunch dags och fortsättning på filmen som vi såg på morgonen!

Tiden går fort när man har roligt (: och jag tycker att onsdagarna går alltid så himla snabbt, jag hinner knappt vakna förrän det är lunch känns det som :P hihi! Det är mysigt och roligt att vara tillsammans med barnen!

Den härliga vårsolen kan jag bara inte motstå (: det är underbart med sol och en lagom behaglig värme! Så efter lunchen satte jag mig i solen med en kopp te och min älskade bok av Stieg Larsson som tyvärr snart är slut - tur att det finns två till ^^ Men när teet var slut och jag haft en trevlig pratstund så tog jag på joggingkläderna för att springa lite :D och wei vad skoj det var idag. Undrar om det beror på vädret eller om det var för att jag sprang efter lunch och inte frukost som jag brukar?!

Sen hade jag inte tid med mer aktiviteter och så utan jag fick sätta mig med min franska (: det är spännande tycker jag, men samtidigt också ganska svårt! Det känns som att jag snappar upp en del men det stannar liksom i huvudet. Det där med uttalet är det allra, allra svåraste!

Läste godnattböcker för barnen på kvällen och stoppade om dom (: och sen fortsatte jag med min franska och pratade en god stund med sötaste mamma i headsetet på skype (: härligt att prata en massa. Det var längesen vi pratade länge och mycket <3

Ovido - Quiz & Flashcards