Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Sofie - 6 februari 2011 23:00

Idag blev jag väckt av två glada barn som kom in och berättade för mig att det var så fint väder idag också ^^


Igår var det verkligen strålande vårväder ute (: jag var ute och sprang en runda sen satt jag i solen jättelänge och bara njöt av den härliga värmen. Senare på kvällen följde jag med på en liten promenad i kvällssolen. Men så fort solen försvann så blev det genast kallare!


Och idag har det varit minst lika fint väder (: Innan lunch följde jag med familjen upp till en skidort som ligger ca en halvtimmes bilväg härifrån! Flickan går på skidskola där. Vi åt lunch där upp i den strålande solen med utsikt över all snö! När flickan sen var i skidskola så åkte vi lite pukla och tog en lift upp till en topp där utsikten var fantastisk :D över byar, åkrar, sjöar och allra längst bort - de mäktiga alperna! Solen gassade riktigt bra där uppe och det kändes nästan som sommarvärme :P


När vi kom hem sen kände jag mig ganska trött (: konstigt att man kan bli så trött av något så behagligt och välmående som sol och frisk luft! Tog det lite lungt innan vi åt och sen la jag barnen som nu sover gott i sina sängar.


Har precis pratat med mamma så nu ska jag också krypa ner i min säng och titta på solsidan på playen innan jag somnar (: i morgon har jag mycket jag vill hinna med!

Ovido - Quiz & Flashcards