Alla inlägg under maj 2011

Av Sofie - 12 maj 2011 22:03

I eftermiddags kom söta Annelie hit för att picnica lite (: Planen var egentligen att vi skulle ha cyklat till Körsbärsdalen för att picnica där men när vi åkte buss hem från jobbet tsm så var himlen ganska grå och det var ganska kvavt så vi tog det säkra före det osäkra att picnica på min ballkong istället ^^ Det blev bra det också, väldigt trevligt, kladdkaksmuffins, frukt och inget regn!! 

  
Efter den mysiga fikan tog jag cykeln och gav mig av till dansen (: Kul kul att dansa idag! Så nu sitter jag här och lyssnar lite på "fyra bröllop" på playen och älsk kom precis hem (:

Av Sofie - 12 maj 2011 21:46

Varje morgon tar jag en liten promenad (: När jag vaknat, tar jag bara på mig och går sen ut en liten runda i skogen. Det är riktigt härligt att få vakna till i den friska luften till fågelkvitter, kyliga dofter och dagg!

I morse när jag gick så möttes jag av en liten kompis mitt på stigen (:
 

Av Sofie - 12 maj 2011 21:00


 
NU blommar äppleträden :D Älskar det och det är något av det finaste jag vet!

Av Sofie - 11 maj 2011 21:45

Jobbade den längsta dagen hittills denna veckan, till fyra :P Lagom för att vara länge! Fick dessutom månadsanställning, lite mer betalt och två veckors vik till - inte alls illa :D

Åkte med Jenny hem och tog en löprunda i soliga, kvava veberöd :) Skyndade mig in och så snart jag kunde började jag med maten som idag bestod av Svamppasta med vin ^^ Diskade och lagom till att det var ordning i köket stökade jag ner igen för att baka kladdkaksmuffins till i morgon då jag och Annelie ska picnica :D

Har diskat igen och fixat och donat lite! Tycker att det är mysigt att gå här hemma och bara greja lite med lite av varje ^^ Nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan och ska smaka på en muffins med älsk <3

Av Sofie - 11 maj 2011 21:41

Wihoo :D äntligen, äntligen känns det som att förkylningen har flyttat från min kropp och gått upp i rök!! Och det är verkligen toppen (: Det är inte bara det att man känner sig allmänt kass, hängig och tråkig av att vara förkyld utan ovanpå det så varken orkar eller kan man motionera så mycket.

Jag har verkligen saknat att få dra på joggingkläderna och bara springa :D Har promenarat mycket men det är ju inte samma sak. Men idag fick benen äntligen springa, tillsammans med söta Jenny :) Det blev en liten lagom runda som kändes hur bra som helst! Så nu hoppas jag att förkylningar och annat håller sig veck!

Av Sofie - 11 maj 2011 21:32

När jag hade slutat så tog jag min cykel och cyklade en sväng hem till Lisa :D Pratade några minuter och hämtade min ost som jag hade glömt dagen innan! För att inte glömma osten fler gånger så cyklade jag hem med den och därefter ner mot byn för att möta mamma (:

Hade bestämt med mamma att tillbringa kvällen där och äta tillsammans!!
Massa jättegoda maten blev det - vi gjorde egen marinad, marinerade kycklingfileer med den och grillade, såå gott :D till det hade vi bakad potatis och lite grönt!


Marinad:
Rapsolja
Soya
Örtsalt
Pepparmix
Paprikakrydda (Stark)
Franska örter


  

Som vanligt så pratade mamma och jag på en massa, tiden sprang iväg (: så innan jag kom därifrån var klockan närmare tio!! En härlig kväll



Av Sofie - 9 maj 2011 19:33

Efter min plånbokstripp i morse jobbade jag lite grann fram till klockan ett (: Jag behöver hur mycket timmar och pengar som helst men mitt i allt det är det ganska härligt att ha en tidig dag ^^

Hur spenderar man denna dagen på ett bättre sätt än att träffa sin bästis!? ;D
Fick för första gången komma hem till dom i den nya lägenheten - såå fin, ljus och luftig! Fixade lite fruktsallad och slog oss ner på den riktigt solvarma ballkongen! Massa mysigt och jättevarmt :) Fick träffat Nina också en liten stund som kom och hämtade mig för en liten "jobbsökarsväng" - tack!

Tillbaka hos Lisa igen blev det massa prat igen och en hel del mat- och receptprat ;D Skrev av 18 supermumsiga recept :P Haha så nu har jag att välja på och recept kan man aldrig få för mycket av! Verkligen supertrevligt och känns så skoj att ses och prata en massa!!

Och efter min promenad hem så sitter jag nu här och ska se lite tv och börja på min massuppdatering :P innan det är dags att börja på kvällsmaten - baconinlindad torsk med pestopotatis och sallad!

Av Sofie - 9 maj 2011 19:27

I förra veckan lyckades jag än en gång att glömma/tappa en av de viktigaste sakerna på bussen! :/ det får bara inte hända! Förra gången var det mobilen och denna gången var det plånboken. Som tur var hade jag inte så mycket av värde i den men själva plånboken betyder mycket, det är störigt och jag blir så arg på mig själv att jag kan vara så slarvig och tankspridd..

Med teleluren hade jag tur :D jag fick tillbaka den och det utan några större konstigheter! Även denna gången hade jag tur, någon hittade plånboken, hittade ett kvitto till min frisör och ringde till henne och berätta att personen lämnade plånboken på skånetrafiken (: Toppen, tack så mycket!


Så i morse körde jag till sjöbo och hämtade plånboken!! Så bra och tack igen snälla människor (:

Ovido - Quiz & Flashcards