Alla inlägg under november 2011

Av Sofie - 8 november 2011 17:00

Nu är det dags igen :D efter lite paus och vila över en helg efter avslutad kurs och inlämnad tentan så drar nu nästa kurs igång! Tredje och sista kursen för denna terminen. Tiden bara rusar iväg och det är bara tio veckor kvar på denna terminen!


Livsfaktorer och folksjukdomar!
Introduktion och lite mjukstart med föreläsningar om rökning och hälsans bestämningsfaktorer. Känns verkligen inpirerande, intressant och spännande :D Än en gång ser jag framemot en ny kurs och bara längtar efter att få dyka i böckerna, haha!

Leta, leta och leta böcker på nätet och förhoppningsvis har jag hittat de jag behöver till bra priser (: och om jag inte hittar dom än så har jag biblioteksexemplaren att läsa i så länge - det gäller att gardera sig ^^

Av Sofie - 7 november 2011 21:45

Kärleken bygger på djup vänskap!

Jag är lycklig över att vi fortfarande har kvar den och att vi kan vara så bra vänner trots att vi inte längre är tillsammans! Det betyder så mycket. När man har varit en så stor del av varandra och varandras liv så skulle det för mig kännas konstigt att bara vara utan den djupa vänskap som byggts upp.

Att träffas och umgås som vänner är toppen (:
Och gör mig glad och denna kvällen bjöd på middag och fotbollsgala med en fotbollstok ;P

Av Sofie - 7 november 2011 15:40

Har sovit så himla gott i natt :) Var verkligen trött igår och vaknade klockan fem i morse av att jag glömt släcka lampan och lagt undan boken, minns inte ens att jag läst en enda rad :P och så skönt att kunna sova hur länge som helst när man behöver det. Så idag gick jag inte upp förrän vid elva ^^ tog en promenad och satte mig sen i soffan med frukostskålen och tittade på filmen "hämnden" (: Otroligt bra film och vilken bra start på en ledig dag!

Idag är jag faktiskt ledig för nästa kurs börjar inte förrän i morgon :) Med förkylning och trötthet är jag välförtjänt av en ledig dag med bara film och mys :D men att kratta löv är också avkoppling så jag var ute och kratta det mesta och ska ut igen med mamma nu när hon kommit hem och ta det sista (:



 

Av Sofie - 6 november 2011 20:14

Jag borde känna mig tröttare än tröttast med tanke på vilken bra fest det blev igår och hur lite jag har sovit i natt (: men tröttheten har inte riktigt kommit ikapp mig förrän jag satt mig här. Skulle klicka upp en bild och upptäckte att jag nicka till och höll på att somna :P verkligen trött känner jag nu!!

Hela ansiktet kliar av isolering från dagens besök hos Ina och Jonas mitt i all renovering :D Åkte ut för att hjälpa till så gott jag kunde och fick lära mig att spackla! Och bar sen en massa isolering och bräder: En härlig dag ute på landet hos goa vänner (: Fanns inte såå mycket att göra så jag hjälper gärna till fler gånger! Men mellan jobben fanns det tid för mysig fika, god lunch och massa prat. En perfekt söndag när man är lite trött, då hinner man liksom inte känna efter att man är trött förrän man väl sätter sig ner och håller på att slå huvudet i skärmen :P

hahha, så nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova tills jag vaknar :D

Av Sofie - 5 november 2011 21:15

Dagen blir minsann lite kortare när man går upp sådär nån timme innan lunch (: Men vad gör det när kvällen och natten blir lång och superskoj :D

Jag fick handlat lite och fixat iordning på mitt rum innan Annelie kom hit :) Vi hade inte helt bestämt utklädnaden för kvällen och visste inte heller hur mycket vi skulle behöva fixa så vi träffades ganska tidigt för att hinna prova och sminka och även äta innan vi skulle med bussen. Tillslut bestämde vi iaf att Annelie skulle vara katt och jag dränkt flicka :P hahha! Och vi belv såklart supersnygga och nöjda :D Var precis klara i tid och kunde faktiskt gå till bussen - jag hade räknat med att vi skulle behöva springa ^^ Träffade en näbbmus och en ishokey-joker som vi slog följe med till festen! 

 


Födelsedags och halloween fest hos Johan och Clara :D utanför låg liken och pumporna lös och spydde. Inomhus var det massa folk som var mer eller mindre läskiga, blodet sprutade, spindlar i taket och huvudbonaderna bytades hejvilt, gott att dricka och baby-blöjan och mustachen bytade också ägare några gånger :P haha! 


 

Finaste Annelie :D Superskoj att du följde med och jag tyckte verkligen att vi hade en dunderkväll tillsammans!

Tack allesammans för en fantastiskt rolig och skrämmande kväll :D Vilka underbara vänner jag har och det är alltid så skoj att träffa, festa, umgås och finnas med er!!

Av Sofie - 4 november 2011 20:00

Klyddade kagom mycket med att försöka få in tentan medans jag försökte göra mig i ordning samtidigt! Cyklade tillslut hem till Annelie och försökte lämna in tentan från hennes dator istället, och YES det funka :D

Vilken lättnad och så bra för jag och Annelie hade planerat för en eftermiddag fylld av shopping och den ville jag inte missa pga av att det skulle strula med tentan! Så vi kom äntligen iväg och fick shoppat lite grann och tittat i många affärer!

Två nya mattor till rummet, några skor och lite annat smått som jag behöver! Det är alltid kul att shoppa och skaffa sig nya saker och jag känner mig så glad att jag hittade det jag faktiskt behövde (: Ramen för shopping är ganska snäv när man är student :P och därför är jag också nöjd att jag lyckades hålla mig till det som jag tänkt mig!

Supermysig dag med Annelie :D Det är alltid lika skoj att träffas och vi har lika roligt vad vi än gör!
Avlsutade kvällen med lite pizza och tv-tittande och blev alldeles trötta av att bara sitta ner :)

Av Sofie - 4 november 2011 11:57

Läste igenom min tenta ett par gånger, loggade in på first class för att lämna in och äntligen känna lättnaden.
Bestämde mig för att läsa en sista gång iaf och tur var det, för jag hade glömt att märka min tenta.

slutligen - dags att lämna in! Men vad händer?! Jag kommer inte in på first class längre :/ Sånt gör mig orolig, nervös och aningen irriterad!

Ska alldeles strax iväg med sötaste Annelie och ber högt och lovligt om att det ska funka så att jag kan få sätta locket på denna tentan nu! Jag har oroat mig så det räcker ändå känns det som!

Ska försöka fixa mig iordning så länge iaf och håller tummarna på att det snart löser sig!

Av Sofie - 3 november 2011 18:45

En dag av lugnet här hemma med promenad, vila, symaskin och ommöblering. Dagen avslutades med en filmkväll i stugan med folkdansen :D Vi var några stycken som åt tsm innan filmvisningen och sen satt vi hela kvällen och tittade på små filmer från uppvisningar och tävlingar! Skoj minsann (: Vi har det himla bra i vårt folkdanslag, så härligt fina och glada människor, en god sammahållning och alltid lika kul ihopa :D

 
Härligt folkdansgäng!!

Ovido - Quiz & Flashcards