Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Sofie - 30 mars 2011 20:23

Har haft barnen idag på förmiddagen som jag brukar på onsdagarna (: med dans och lunch och därefter blev jag ledig!

När jag är ledig och inte har så mycket inplanerat så blir det så lätt att tiden bara går! Det såg ut att vara lite solsken så jag tog bok och filt för att gå ut och sätta mig en stund, men VIPS så gick solen i moln! Så det blev lite kallt att sitta där ute så jag tänkte om och bestämde mig för att ta en promenad istället (: Tog på skor och väst och just som jag kom utanför dörren så VIPS började det regna! Vad har jag gjort? :P Hela vädret verka jäklas med mig. Jag gick iaf och efter en liten bit tittade solen fram igen så när jag kom tillbaka lyckades jag sätta mig på filten med bok utan varken moln eller regn ^^ Det blev bra tillslut iaf!

Har packat lite för till helgen bär det av mot mitt Sverige igen :D Så nu tror jag nästan att jag är färdigpackad. Det är ju inte så mycket som ska med hem, lite kläder och så bara! (: Längtar!

Av Sofie - 30 mars 2011 15:30

Finns det alltid ett svar på "varför?"
Finns det en mening med allt?
Finns det en förklaring till allt?

 

Jag vill gärna ha det till att det ska vara så. Jag vill gärna veta och få svar. Kunna förstå och veta vad och varför saker och ting är som det är. Jag vill helt enkelt ha en förklaring på allt! Oavsett om det är något av mindre betydelse eller något värdefullt! För att kunna ta något till mig och acceptera det mesta så vill jag förstå. Nya saker att lära in är svåra om jag inte förstår varför. Vissa saker kan jag bara inte acceptera och förstå när jag inte ser någon anledning eller förklaring till det. Andra saker har jag svårt att ta emot och ta till mig om jag känner att jag inte förstår. 

Men frågan är då finns det förklaringar till allt?
Vissa saker kanske bara är så
Men även om det inte finns en förklaring så tror jag att det finns en mening

En mening och en förklaring
Så skilda åt men ändå så sammanflätade

Ovido - Quiz & Flashcards