Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Sofie - 31 mars 2011 19:30

Äntligen!
Känner jag mig riktigt frisk och kry ända ut i fingerspetsarna :D Batterierna är laddade. Energin är tillbaka till max, glädjen, viljan och kraften också och det känns så himla skönt!

Så idag var jag äntligen ute på mitt första löppass på mer än en vecka! Som jag har längtat och bara velat men väntat för att minimera risken att dra ut på förkylningen mer än nödvändigt! Och idag kändes det helt rätt att ta en runda :D Supernice! Provade min nya löparklocka också :) har inte ställt in den helt än men ville så gärna prova den lite iaf!

Gjorde av med ytterligare lite av all energi på att åka till cavanne och handla små presenter till helgen ^^ och gjorde mina sysslor!

I morgon blir det styrketräning med tunga väskan som ska följa med hem :) men förhoppningsvis är den inte lika tung som förra gången!

Av Sofie - 31 mars 2011 15:24

Igårkväll såg jag film med Ingrid (: Hon frågade om jag hade lust att se en film och det ville jag gärna så vi bestämde oss för att se "Snabba cash". Jag har varken sett filmen innan och inte heller läst boken men hört mycket om den så det skulle bli spännande att äntligen se vad den handlade om!

Det var en ganska ryslig film. Läskig och hemsk. Men ändå så var den faktiskt bra! Jag började undra lite om det på riktigt kan gå till så som i filmen? I så fall är det ju fruktansvärt och jag tror ärligt att jag egentligen inte vill veta. Att man kan göra så mycket och så dumt bara för så mycket pengar.. det dyker upp en del tankar när man ser sådant! "Snabba cash" var helt enkelt en bra film som är värd att se :)

Av Sofie - 31 mars 2011 10:45

Vilket bra program :D

Jag brukar följa programmet via Tv4Play varje vecka. Och jag måste säga att det var väldigt längesen som jag såg ett program på tv som jag såå gärna vill följa och längtar så mycket efter som jag gör med Sveriges Mästerkock!
   Men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför (: Jag tycker det är väldigt intressant med matlagning men sen är det nog faktiskt att jag har börjat fastna för deras personligheter och tycker det är spännande att se när de utmanas i sina kunskaper (: Iaf så blir det bara mer och mer spännande för varje vecka och mest av allt - mer och mer känslosamt!

Längtar till nästa program!

Ovido - Quiz & Flashcards