Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Sofie - 28 juni 2011 21:00

Närmare eftermiddagen hämtade jag en blå bil och körde iväg med den för att få den lite lagad (: Och när jag ändå var i stan och hade bil så kunde jag ju lika bra handla lite på city gross! Så det gjorde jag. Men jag är ju verkligen hopplös :P Det enda vi egentligen behövde var lite frukt och grönt men när jag var på city gross kunde jag lika bra handla lite annat som var slut och eftersom att jag hade bil kunde jag lika bra handla lite tunga varor som vi skulle komma att behöva och då kunde jag ju lika bra passa på att handla lite annat också och lika bra middag till kvällen :P lika bra och lika bra!


Det blev en hel del tillslut och tog en hel del tid också! Men kom därifrån lagom tills dom stängde iaf ^^ skynda hem och fick iordning allt sen lagade jag Kötfärsfyllda aborginerullar i raketfart som var precis lagom klara när älsk kom hem (:


Sen var jag lagom trött efter en lite lagom hektisk eftermiddag som blev lite annorlunda än jag tänkt mig men jag är nöjd ändå (:

Av Sofie - 28 juni 2011 17:15

Var uppe tidigt idag också och begav mig även denna morgon hem till mamma för att städa och olja trädäcket en andra och sista gång (: Satte igång och måla och måla! Och det tog lite längre tid än jag tänkt mig så plötsligt var klockan så mycket att det var dags för mig att gå till bussen och möta Sandra :D

Mötte Sandra och gick hem till mamma igen och målade klart (: Hade en härligt lugn dag tillsammans med Sandra!! Traskade iväg på en liten promenad hem till mig, plockade med oss lite lunch och slog oss ner i mammas lummiga trädgård (: Picknickade, pratade en massa och bara njöt av sol och vänskap

     


Tack för en urmysig dag tillsammans med dig vännen (: Det värmer att ha en vän som dig!

Plockade lite vackert röda körsbär med oss på vår picknick ^^

Ovido - Quiz & Flashcards