Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 21 mars 2011 21:30

  


Tillbaka i Frankrike!


Hade en otrolligt lång och lugn morgon där hemma, innan jag tog bussen! Stannade uppe när jag hade pussat på älsk när han skulle gå till jobbet och gjorde mig klar med en gång! Så jag hade gott om tid att bara ta det lugnt och packa det sista! Hade mycket tid på Kastrup också så jag strosade omkring lite på taxfreen innan boarding! Den taxfree butiken är mycket större och roligare än den i Geneve :P Att resa med Easyjet nu kändes precis som att resa med SAS, för nu visste jag hur det funka (: Framme i Geneve blev jag upphämtad av Ingrid. Vi hämtade barnen och sen blev jag avsläppt i huset medans de for och handla!


Orkade inte med att packa upp så jag satte mig ner med en kopp te och boken i handen! Helt slut efter resan och förskräckligt ont i halsen :/ Pratade med mamma på skype och la mig tidigt för att se lite film och förhoppningsvis somna! Mitt i filmen ringde älsk (: Pratade lite till och såg klart filmen innan jag somna!


Borta bra, men hemma BÄST!
Man vill inte vara någon annanstans än hemma när man inte mår bra!


Den här helgen har jag verkligen känt att jag har varit ledig och varit hemma (: och kunnat göra eller inte göra det som jag kännt för just där och då! Jag har verkligen haft toppen-helger de andra helgerna som jag har varit hemma också (: Dessvärre har de nog var av ett för stressigt och späckat slag! Så nu tror jag att jag ska försöka hålla mig till den lugnare varianten :) Känns som att jag kan njuta mer av min visstelse hemma och bara ha det bra :D att möjligtvis ha något litet bestämt men mestadels öppet!

Av Sofie - 20 mars 2011 19:30

Efter en sömnlös natt vaknade jag upp till en morgon av väldigt ömande hals, frusenhet och täppt näsa! Blä på att bli sjuk och känna sig dålig :/ Det var inte alls vad jag hade tänkt bli nu när jag var hemma!
   Jag tror faktiskt att anledningen till att det bröt ut nu var nog faktiskt att jag just var hemma och hade en sån lugn helg, jag har helt enkelt slappnat av totalt och då har kroppen gett efter! Jag ska deffinitivt ha fler lugna "hemma-helger" MEN utan att bli sjuk!

Hade sovmorgon med älsk och tog det bara alldeles lugnt och skönt! (: Vilket var ungefär detsamma som att jag förflyttade mig från sängen till soffan och fortsatte sova lite där! Samlade kraft och tog mig ner till Konsum för att handla lite som jag skulle ha med mig till Frankrike. Jag blir lite så där frustrerad när jag känner att varken kropp eller knopp hänger med i vad man varken tänker eller gör och allt går bara extremt långsamt när man inte känner sig så bra. Men så får det väl va när man bestämt sig för att handla trots feber och så! Kom hem med lite frukost och fikade med älsk lite innan vi sjönk ner i soffan igen för att tv-titta och vila (:

Vilade mest hela dagen! Var hemma hos mamma en sväng och packa väskan! Älsk var fantastiskt snäll och stod för matlagningen så att jag kunde vila lite (: Lyx! Underbart att få den upppassningen när man behöver det! Skönt att bara vara hemma <3 Vill vara kvar! 

Det har varit en massa mysig och bra helg! <3 Vill stanna kvar i den här helgen! Saknar den redan innan jag hunnit lämna den!

Av Sofie - 19 mars 2011 19:15

En härligt lung lördag här hemma (:


Upp och hoppa tidigt på lördagen för att få med mig allt och cykla Hairdo för att bli fin i håret :D Och jag blev supernöjd (som alltid)!


Handlade lite bröd och bullar efter klippningen och styrde cykeln mot mamma :D Så härligt att komma hem till mamma och veta att jag ska vara där hela dagen och bara småprata med mamma! Fikade och färgade håret på mamma och avslutade dagens "mor-och-dotter-mys" med chokladprovning och apertiff från frankrike ^^


Till kvällen hade jag och älsk handlat en hel massa och begav oss hem till älsks mamma för att äta jättegod fondue :D Det är verkligen supergott och framförallt mysigt tycker jag! Att sitta där och småprata lite och vänta på maten lite då och då! Vi hade en trevlig kväll (: Så mätta och trötta när vi kom hem!





Av Sofie - 18 mars 2011 19:00

Japp mot flygplatsen bar det av halv nio på fredag morgon!

Jag känner mig alltid lite orolig och nervös när jag ska flyga. Och att allt runt omkring som med kontroll, incheckning och boarding ska funka och det gjorde det även denna gången :) Snälla Ingrid var med mig på flygplatsen och guidade mig lite, eftersom att jag skulle flyga med Easyjet denna gången så var det lite annorlunda. Allt gick enkelt och lätt, handlade lite choklad på taxfreen och sen ställde jag mig i den superlånga kön till planet :P Easyjet har fri placering så alla vill väl ha chans till de bästa platserna!

HELT OTROLIGT :P Jag lämnade Geneve kl 10.35 och var framme i Lund redan kl. 13.00 :D Hur snabbt är inte det! Antar att det handlar kanske lite om att jag hittar en aning bättre på Kastrup nu och att jag hade himla flyt med tågen!

Tog mig en efterlängtad Vanilla-Latte på EspressoHouse ^^ Och åkte sen en sväng upp till "jobbet" som jag fortfarande säger :P Hälsade på alla sötingar där och stannade en stund tills älsk kom och hämtade mig!

Har verkligen saknat Andreas så mycket! När jag hoppade in i bilen kände jag med ens hur glad jag blev i hela kroppen av att vara hemma igen och att få ses :D och veta att helgen som vänta fortfarande var närstintill oplanerad - toppen!

UNDERBART att vara hemma :D Bara vara! På kvällen beställde vi Thai-mat från ett nytt ställe, supergott och otroligt mättande! Hade det bara mysigt och satt i soffan hela kvällen, precis som det ska vara en fredag <3

Av Sofie - 18 mars 2011 07:34

Upp över alperna snart jag far
när planet från Geneve hemåt mig tar

  
Om tre timmar lyfter planet från Geneve som ska ta mig hem till Sverige över helgen! Det är alltid lite nervöst att flyga tycker jag. Har alltid en viss oro i kroppen! Kommer jag att hitta rätt? Kommer jag i tid? Kommer flygresan gå bra? OSV.
Denna gången flyger jag med easyjet och det har jag inte gjort tidigare så denna gången är det ett litet orosmoment i sig!
Men i vilket fall som helst så har jag en god bok som gör mig sällskap under resan och om ca 6-7 timmar är jag i Sverige :D

Av Sofie - 17 mars 2011 23:33

Har precis pratat en stund med underbaraste <3 samtidigt som jag packat allt!
För imorgon ÅKER JAG HEM :D ingen är gladare än jag :P :D längtar alltid lika mycket och känner mig alltid lika lycklig för det!  Längtar efter min kommande lugna helg i mitt hemma :D

   Idag har jag pulat lite på en egen skapad hemlis ^^ hihi!

Det har varit tråkigt vårväder idag :/ ingen inspiration till att gå utanför dörren när det bara regnar! Men det passade mig bra att stanna inomhus mestadels för att få klart mitt lilla projekt, städa lite, tvätta och läsa en stund (: Spang en runda när det var lite uppehåll! Härligt att höra fåglarna. När det vår-regnat i sverige så luktar det alltid så friskt och gott men här luktar det inte alls så, inte idag iaf. Luften känns mer tung och kvallmig!

Handlade lite till hushållet här och även en del som jag ska ha med mig hem i helgen :) Det blir alltid mer än vad jag tänkt mig, hihi! Hämtade barnen efter skolan, fika lite, lekte och såg film innan föräldrarna kom hem (:

Nu ska jag hoppa i pyjamasen och krypa ner för i morgon ringer klockan 6! Är inte van vid så tidiga mornar längre :P Natti natti!

Av Sofie - 16 mars 2011 22:15

Barnen och jag var hemma tillsammans på onsdags förmiddagen :) Och i vanlig ordning så åkte vi till dansen, promenera, luncha och såg film tillsammans! Det känns som att alla dagar är så långa men de hinner inte börja förrän de är slut :P

Det kändes riktigt vårigt och härligt på förmiddagen så jag såg verkligen framemot att ta mig ut och springa en stund på eftermiddagen sen när jag var ledig! Jag var först på mitt rum ett tag innan jag skulle ge mig ut och springa. Och varför inte, jo just den halvtimmen som jag tänkt tillbringa ute så börjar det regna såklart :P Men det var rätt behagligt att springa i regnet trots allt - det svalkade i den varma luften!
På kvällen stoppade jag om barnen och när de somnat pratade jag en god stund med min underbara pappa på skype :D alltid lika skoj och långa samtal om en massa <3



Av Sofie - 16 mars 2011 16:43

VÅR!

  

Det är så underbart härligt med våren! Och det är en fantastisk känsla som sprider sig i hela kroppen när man känner att våren är på väg och står med vacklande steg på tröskeln! Det är som om hela kroppen fylls av vår, den friska luften, värmen, spirandet och blommar ut. Jag älskar denna årstiden precis som jag älskar alla årstider men var och en på sitt sätt!

Ovido - Quiz & Flashcards