Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 2 mars 2011 23:34

Ojojoj vad klockan tickar iväg, allra helst när man som mest hade velat att den stod stilla en stund så att man för en gångs skulle kunde gå och lägga sig i god tid och ändå hinna med lite på kvällen (:

Idag har jag varit hemma med båda barnen hela förmiddagen! Vi hade lite planer på att ta en promenad i stan men vädret var inte så inbjudande till det och vi ville hellre stanna kvar i leken och fortsätta leka, så det gjorde vi :) När vi sen satte oss för att äta lunch så tänkte jag - oj vad tiden har gått men har vi gjort egentligen alla dessa timmar? Svaret var LEKT ^^ Ibland är det alldeles tillräckligt och inte alls BARA. Det är både roligt och lärorikt :)

Efter lunchen såg vi film och hade det lungt och sen blev jag ledig för dagen (: Jag hade planerat för att springa en runda men eftersom att här var en "element-gubbe" som höll till i badrummet så ville jag helst inte duscha när han var där och helst inte låta bli att duscha efter att ha sprungit så jag struntade i det och tog en promenad iställlet (:

Har läst ut den grymt bra boken "flickan som lekte med elden" idag och den slutade så spännande så jag har redan börjat på nästa och sista boken i triologin och den ska jag fördjupa mig i nu tills jag försvinner in i sömnen ^^

Helt ärligt, jag är ledsen men jag vet faktiskt inte..
Det är en gåta

Av Sofie - 1 mars 2011 22:25

Japp nu var jag här igen :) I Frankrike!

Precis som förra gången så kändes det bra att åka tillbaka :) jag visste vad som vänta, vem som vänta och vad jag hade att vänta! Samtidigt som det på något sätt är lika känslosamt och jobbigt att åka hemifrån varje gång! Jag är så glad att jag får vara med om en upplevelse som denna och få den här erfatenheten och få nu bekanta! Jag är också glad över att jag i och med detta får ett nytt perspektiv och en ny insikt i hur mycket jag faktiskt uppskattar det som finns där hemma! Det är guld värt att komma hem lite då och då (:

Idag har jag jobbat hela dagen! Barnen i den franska skolan har nu två veckors sportlov :) vilken lyx med två veckor va?! Så jag och Andrea har varit tillsammans hela dagen och lekt med barbie, pysslat, handlat, sett madicken-film, lekt lite till, hämtat lillebror maxime och lekt lite till :) det kändes som att vi hade all tid i världen men vips så flyger tiden iväg :P

Efter att ha skypat lite så ska jag nu krypa ner i sängen och läsa sluttampen på "flickan som lekte med elden" - otroligt spännande, hemsk, bra och gripande!

Jag hade hoppats på att få höra din röst (: Hoppas på några ord inom snar framtid! Älskar dig!

Av Sofie - 1 mars 2011 20:12

Jajemän än en gång har jag varit hemma i härliga skåne över en låånghelg :D är så lycklig för det! Så himla underbart att komma hem och är så fantastiskt glad över att det finns möjlighet för mig att åka hem så pass mycket som jag ska!!


I stora drag så har helgen innefattat till allra största del en massa älskade människor som jag saknat och fått träffa (: Även om det inte är jättelång tid sen jag var hemma och även om det ibland dröjer längre mellan gångerna som jag träffar en del så känns det på nåt sätt som att det var längre sen just för att jag har varit långt borta och därför blir jag så glad över att få träffa så många och vill det så gärna!


Efter att ha varit hemma två helger nu så har jag också kommit fram till en sak som jag iaf ska prova till nästa gång jag åker hem. Innan jag har åkt hem har jag nämligen haft ett himla sjå och fix&grejs med att tänka igenom och planera helgen in i minsta detalj för att inte glömma något och inte missa något av det jag tänkt mig att göra! Och vill gärna göra och få tid att träffa många (: vilket jag tycker mycket om och vill egentligen fortfarande göra! Men allt detta, alla tankar och planeringar som ska gå ihopa och framförallt all tid som ska delas upp gör mig ganska stressad, trött och sömnlös så jag har nu tankar på att i fortsättningen försöka komma hem utan några planer, kanske inte några planer alls men iaf inte planer i den utsträckning och spikningar som jag haft nu. Utan snarare låta helgen komma och låta den förbli som den blir och passar (: Förhoppningen är alltså att det ska kännas mer avslappnat, mindre intensivt och inte så kravfyllt!  

Men trots en mycket intensiv och händelserik helg är jag supernöjd med helgen och har njutit i fulla drag av att bara vara hemma, träffa älskling, familj och vänner :D Fikat en massa varje dag, handlat på kära hederliga konsum, åkt buss och sovit i min säng!! Härlig hemma helg nummer två är historia och en minnesvärd sådan!

Ovido - Quiz & Flashcards