Alla inlägg under mars 2011

Av Sofie - 16 mars 2011 16:32

Tillslut blev det av att åka till Lusanne! Efter att ha suttit och väntat på Sarah i mer än två timmar och väntat på att komma fram till hur vi skulle göra så bar det av iväg till tågstationen och sen vidare med tåget till Lusanne :) Snälla Ingrid erbjöd sig att skjutsa oss så att vi kunde ta tåget!

Väl framme i Lusanne träffade vi Sarahs Kusin och följde med honom och tog en snabb kopp kaffe innan vi var tvugna att springa till tåget för att hinna med :P det var ingen lång stund vi hann vara i Lusanne men det var iaf skoj att hitta på något!

Var på mitt rum efter att vi kommit tillbaka från Lusanne! Tog det bara lugnt och pratade lite med älsk <3 saknar dig så! Men underbart att få prata en stund!

       


Senare på kvällen traskade jag ner till stan tillsammans med Sarah för att äta sushi, men tji fick vi :/ dom stängde precis när vi kom! Men men vi köpte oss en pizza istället :P inte alls vad jag var sugen på men pizzan var fantastiskt god! Satte oss på mitt rum och åt pizza och drack lite vin (: en lång pratkväll! När klockan var halv fyra beslöt sig Sarah för att gå hem, då var jag mega trött och hade sagt redan vid ett tiden att jag snart ville sova :P men trevligt hade vi iaf! Kul att ha en vän här :D och nu tänker jag inte ett dugg på engelskan när vi pratar - känns jättrebra!

Av Sofie - 15 mars 2011 16:15

En säng för längesen!


Jag var inte hemma förrän vid ett på natten efter ost fonduen så på tisdagsmorgonen kände jag mig jättetrött! Och det dumma är att jag vaknar alltid när barnen är uppe och på väg till skolan men tänker att jag kan sova en liten stund till bara men det är hur dumt som helst har jag kommit på för när jag väl somnat om är det lönlöst och omöjligt för mig att ta mig upp sen - tusen gånger tröttare :P och hela dagen satt tröttheten kvar!

Tog mig iaf för att stryka lite, betala lite räkningar, mejla, förberedde maten och andra små mindre ansträngande viktigheter (: Känns bra att ha gjort något vettigt även om jag kände mig supertrött! Hämtade barnen och fikade i solskenet på vägen hem (:


Kvällen spenderade jag i den supermysiga fåtöljen med datorn i knät - skypa med mamma och älsk hela kvällen :) samtidigt som jag satt och kikade runt en massa på olika goda, kuliga och påskiga recept!

Av Sofie - 14 mars 2011 22:30

I måndags körde jag tillsammans med Sarah till Lusanne för att äta Ost Fondue :) Jag tycker verkligen mycket om vanlig kött fondue men har aldrig tidigare smakat ost fondue så jag tyckte att det skulle bli såå spännande!

  
När man äter ost fonduen så har man alltså lite vitt bröd som man bryter i bitar spetsar på en liten smal gaffel och sen doppar man ner och snurrar sin lilla brödbit i grytan med smält och varm ost! Det smakade utmärkt :D Och det passade jättebra att dricka te till! Gillar man ost så är det helt klart något som man bara måste prova!

Tyvärr så överträffade det mig inte så mycket som jag hade trott, jag hade nog alldeles för höga förväntningar så jag blev tyvärr en liten smula besviken. Mycket med tanke på att jag trodde att det skulle finnas något tillbehör, lite grönsaker eller liknande! Men det är absolut en väldigt god, mysig och tung måltid :D man blir minst sagt mätt!

Av Sofie - 14 mars 2011 16:00

Jag bjöd barnen på "igelkott" en av luncherna som vi ätit tsm nu under de här veckorna (:


Nu är det måndag igen! Och tiden den bara springer iväg som vanligt och så här i efterhand så känns det som att de två senaste veckorna bara sa "vips" sen var de förbi!

Denna måndagen är en vanlig måndag! Barnen har börjat skolan igen och jag har de vanliga arbetsuppgifterna som jag brukar ha en måndag. Efter två intensiva, lärorika, roliga, delvis kämpiga och händelserika veckos lov kände jag mest för att bara göra det som absolut skulle göras och däremellan och efter bara ta det lungt! Jag hade en lite längre sovmorgon (: Och var ute och sprang! Underbart härligt att springa till sällskap av det våriga fågelkvittret!

Jag hämtade barnen efter skolan och tog en annan väg hem än den vi brukar :) det funkade faktiskt jättebra! MIndre bilar och mer cykel och barnvagns vänliga vägar, så de hållet blir det nog fler gånger!

Av Sofie - 13 mars 2011 22:05

  
Vårkänslorna börjar smyga sig nära - härligt!
Tycker den här bilden är lite söt och charmig, 70-talsaktig - suddig och halvt i skuggan! En stackars liten maskros i sin torra jord ^^

Det har varit en lite trött dag idag! Sov fram till elva efter att ha gått och lagt mig närmare fyra igår. Så jag har all rätt att vara lite trött (: Läst tidningar, bara tagit det lungt och haft konsert med kören. Har skypat lite och nu ska jag avsluta min kväll med att krypa ner och se solsidan - söndagens höjdpunkt :P hihi!





Av Sofie - 12 mars 2011 13:23

Gottisdagen är här :)

I morse hade jag tänkt och jag var på väg att gå på den där franska träningen som jag var på förra veckan också :) Den var verkligen superbra även om jag hade ont i lilla benet efterråt, men jag tänkte ge det en ny chans och förhoppningsvis utan aj!

MEN allt det där fick förbli tankar :P för när jag kom till träningscentret så kom jag på att jag hade glömt pengarna :/ Blää på det1 Jag som längtat så och verkligen peppat inför den här träningen! Det blev alltså ingen träning - tråk! Körde tillbaka och ställde bilen och tog en joggingrunda istället!


Har skypat med mamma och nu har jag väntat på Sarah i snart två timmar :P för att åka till Lusanne, jag får väl se om det förblir tankar av det också eller om vi kommer dit!

Av Sofie - 11 mars 2011 22:09

   Jag känner en stor längtan!

Det är nu bara en vecka kvar tills jag åker hem igen! Jag saknar älsk, många andra och mycket! Emellanåt händer det så mycket så jag knappt hinner tänka men innerst inne känner jag alltid en saknad av "mitt hemma" <3

Efter nu två veckors intensivt arbetande känner jag mig en aning trött och ser framemot två dagars ledigt och massa tid att lägga på vad jag helst själv vill och känner för, det är värdefullt!

Vad som också är värdefullt är att prata med underbaraste älsk <3 Vilket jag gjort alldeles för lite den senaste veckan. Såå mycket jag saknar dig och att få prata! Jag önskar att det helgen erbjuden en pratstund till oss!

Av Sofie - 11 mars 2011 22:04

Det känns som att den här dagen har varit väldigt lång! Har ingen aning om varför men så här när dagen börjar ta slut så kan jag inte förstå vart den tog vägen. Visst är det lustigt!

Det har varit en heldag med barnen, lekandes en massa både inne men framförallt ute :) solen har varit på strålande humör ^^ och värmt upp till 15 grader!Underbart att känna våren närma sig - jag bara älskar vår! Hade barnen fram till fyra, gav mig ut på en liten jogging och sen vid sex-tiden tog jag över barnen igen (: efter fem portioner mat var så sover de nu gott i sina sängar!



Ovido - Quiz & Flashcards